Frågor och svar

​​Nedan hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som vi får:​​

Hur gör jag för att söka jobb på Infranord?​

För att söka en utannonserad tjänst hos oss går du in under Lediga jobb. Där hittar du alla utannonserade tjänster inom Infranord. Klicka sedan på den tjänst du vill söka via en länk som finns längst ner i annonsen. Du blir då ombedd att lägga in ditt CV i vår rekryteringsdatabas.

Du kan också kontakta den personalspecialist som är knuten till den ort du söker arbete. Du hittar kontaktuppgifter under Jobba med oss.


Vad händer när jag har sökt en tjänst?​

Alla som skickar in en ansökan till en tjänst hos oss via vårt rekryteringsverktyg får en bekräftelse på att ansökan har kommit fram. Under rekryteringens gång blir alla kandidater kontaktade oavsett om man går vidare till intervju eller inte.


Vilka arbetstider har ni?

För teknikertjänsterna har vi väldigt varierande tider över dygnets alla timmar och årets alla dagar. Det är också mycket vanligt med nattarbete inom produktionen.


Tar ni emot praktikanter?

Ja, vi har under flera år tagit emot praktikanter från skolor med inriktning mot järnvägsbranschen. Många av dem har sedan stannat och fått fast anställning hos oss. Sök praktikplats


Hur gör jag för att söka en praktikplats eller ett examensarbete hos er?

Vi har behov av praktikanter och examensarbeten över hela året och inom samtliga tjänster som finns i våra järnvägsprojekt. Håll utkik under rubriken Lediga jobb eller kontakta den personalspecialist som är knuten till den region du tillhör. Du hittar kontaktuppgifter under Jobba med oss.


Har Infranord kollektivavtal?

Ja, vi har kollektivavtal med SEKO, TJ, ST och Ledarna.